Spin Scrubber – Ротирачка четка за чистење

1999 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Исчистете брзо и лесно, без напор, со еден допир на копче. Четката има 300вртежи во минута. Одлична е за чистење на плочките и фугата, балкон, прозори, ламинат, паркет итн. Флексибилните влакна чистат мувла, тврди дамки од вода, корозија. Пакетот вклучува три различни видови четки за чистење кои се лесни за менување, рачка за продолжување и адаптер за полнење на батеријата.
Безжичената четка доаѓа со батерија што се полни. Батеријата на уредот се полни со адаптер и откако ќе се наполни батеријата можете да започнете со чистење.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ