Церада за сите коли 4 сезонски

2500 ден

1999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Водоотпорен надворешен слој
 направен од гумена ткаенина.
– Внатрешен слој кој е мек против гребење.
– Опремена со капаци за ретровизорите.
– Двојно шиење за да се обезбеди огромна сила и цврстина.

– Еластичност
– Ремени за безбедност.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ