Саат за рака со запалка

1999 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

🔹 Саат за рака со запалка
📌 Цена: ✔️ 999 Ден ✔️
• Еколошки, без гас, но се полни со USB, часовникот може да се наполни преку USB интерфејс со кабел за полнење
• Да се ​​има овој часовник значи дека можете да ги испразните џебовите и да го оставите запалката дома, бидејќи запалката е вградена во часовникот.
• Содржи: 1 * USB кабел за полнење, 1 * кутија за часовникот.
⌚️ Идеален подарок за вашите најблиски

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ