ПРЕГРАДА ЗА ХИГИЕНСКО ГОТВЕЊЕ

500 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Исклучително лесна за поставување – Само постави го штитникот околу тавата и готово!

Лесно чистење – Кога ќе завршиш со готвењето преградата може да ја измиеш со средство и вода.

Дизајн што може да се преклопи – Оваа заштитна преграда е преклоплива и може да се преклопи во различни димензии според твоите потреби за употреба, што е погодно и лесно за складирање и заштедува простор.

Материјал: алуминиумска фолија
Димензии: 32,5 x 84cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ