БЕЗЖИЧЕН ЕЛЕКТРИЧЕН ШРАФАЛИЦА

1499 ден

1000 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Карактеристики:

 

- Мала големина, лесна за носење.

- Ергономична рачка со ергономска облога со мека гума, издржлива и удобна.

- Со индикаторот за батерија, Ви помога да го знаете преостанатиот капацитет на батеријата во секое време.

- ЛЕР работна светлина на главата, во отсуство на светлина која лесно може да работи.

- Со прекинувач напред и назад.

 

Боја: Исто како приложените слики

Влезен напон и фреквенција: 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz

Мотор: DC 3.6V

Чак: 1/4 "= 6.35мм

Номинална брзина: 220rpm

Тип на батерија: Ni-Cd

Капацитет на батеријата: 600-800mA

Струја на полначот: 300mA

Време на полнење: 2 часа

Максимален вртежен момент: 5Nm

Ротирање: Две насоки

Тип на приклучок: ЕУ

Излезно вратило: 2см

Типови на битки на шрафцигер: CRV -PH1, CRV-PH2, CRV-4, CRV-6

Се користи за: дупчење дрво и метал, прицврстување и пуштање навртки, поправка на компјутерврати итн.

 

Пакетот вклучува:

 

1 x Електричен шрафцигер

1 x адаптер за напојување


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ