Фигаро ЗА КОСА

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Фигаро  ЗА КОСА

Со помош на ова фигаро можете сами да ја стилизирате косата и ќе имате прекрасни локни во секое време. Не се потребни посебни вештини за изглед како од салон. Можете да го носите во Вашата ташна.
Моќност: 35W
Напон: 110-220V
Фреквенција: 50 / 60Hz
Температура: 180 C
Два температурни режими
Дијаметар: 19mm
Заштита од прегревање
Врв отпорен на топлина
Светлосен индикатор
360 степени ротирачки кабел
Локни до 19mm
За сите типови коса

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ