Микро пегла на пареа за само 599ден

999 ден

599 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

<div dir="auto" style="font-family: &quot;Segoe UI Historic&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, Helvetica, Arial, sans-serif; color: rgb(5, 5, 5); font-size: 15px; white-space: pre-wrap;">Пренослив мини рачен пароброд за облека за патување</div><div dir="auto" style="font-family: &quot;Segoe UI Historic&quot;, &quot;Segoe UI&quot;, Helvetica, Arial, sans-serif; color: rgb(5, 5, 5); font-size: 15px; white-space: pre-wrap;">Лесна машина за пеглање на пареа за секаква облека</div>

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ