Детски коњ - надувани

800 ден

500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Детски коњ само за 500 денари    Технички карактеристики:

    • Димензиа:  50cm  28cm  26cm- надувани

    ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ