Лажна камера

699 ден

370 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Лажна камера

Лажната камера ќе ги измами натрапниците и ќе превенирате штета во домот или деловниот простор.
Изгледот е идентичен како на вистинска камера за надзор
Одличен начин да се заштити вашиот дом или деловен простор, без да потрошите многу пари

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ