БЛЕНДЕР 2 ВО 1 И СОКОВНИК

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

  • БЛЕНДЕР 2 ВО 1 И СОКОВНИК
  • Капацитет: 1,5L
  • Додаток за мелење: 100gr.
  • Моќност: 300W
  • 4 брзини, стоп копче и копче за пулсирање
  • Моќен мотор со ниско ниво на бучава
  • Волтажа: 110-240V/ 50-60Hz
  • Материјал: пластика и нерѓосувачки челик
  • Брзо и ефикасно изблендирајте овошје, зеленчук, јаткасто овошје, месо итн.
  • Заштита од прегревање

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ