МИНИ КАРАОКЕ ЗВУЧНИК- Блутут

999 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

✅МИНИ КАРАОКЕ ЗВУЧНИК- Блутут 🎤
за само 399 денари✅
Работи на:
🎙Блутут
🎙USB
🎙AUX
🎙SD Card
🎙 Има влез и за микрофон (нема во пакет)
✔️ Димензи 15*10*10cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ